Måla ditt hotell i spännande färger

Konkurrensen inom hotellbranschen är hård och har aldrig varit så utmanande som den är idag, inte minst i storstäder som Stockholm. Det öppnas ständigt nya kedjor och skapas nya kreativa varumärken som kan påverka dina affärer. Du behöver dock inte oroa dig eftersom du knappast kommer att bli utkonkurrerad över en natt. Så länge ditt hotell sticker ut kommer besökare och turister på semester att lockas. Viktigast av allt är att göra nödvändiga investeringar i förbättringar av ditt hotell för att bli unik och bättre än konkurrenterna.

Maximera upplevelsen genom att måla om

Varför inte maximera hotellgästers upplevelse genom att inreda och renovera? Kombinera detta med att lockande kampanjer och erbjudanden så kommer du minsann se på en ökning av kunder! Den enklaste och mest kostnadseffektiva formen av renovering är målning. Du kan smidigt anlita ett måleri i Stockholm med lång erfarenhet av såväl invändig som utvändig målning. De bästa i Stockholmsområdet är K3-måleri som är väl medvetna om vikten av underarbetet och valet av kulör för att få optimala resultat. Faktum är att K3-måleri har stor erfarenhet av att måla allt ifrån fasader till fönster och snickerier. Du är i säkra händer när du anlitar denna målerifirma för att optimera hotellets färger.

Frågan är dock vilka färger som ska användas med tanke på det oändliga antalet färger och nyanser som finns. Härnäst presenteras inspiration och några tips på nyanser som kan passa fint. Läs vidare!

6 tips på nyanser

1. Vit – Vit är utan tvekan en av de mest populära färgerna eftersom den ser så modern och ren ut. Den är enkel att underhålla och hålla ren vid behov och är perfekt för hotellrum.

2. Ljusblå – Ljusblå nyanser möjliggör avkoppling och harmoni om du kombinerar dem med ljusa färger.

3. Grön – Gröna nyanser passar bra för väggar och ger en känsla av både avkoppling och energi, precis som i naturen.

4. Gul – Gul är en energisk nyans som med fördel kan användas som accentfärg, det vill säga inte som den huvudsakliga färgen i rummet. Gula nyanser är ideala att använda i utrymmen som kräver aktivitet och rörelse, som till exempel en festsal eller gymnastikrum.

5. Rosa – Rosa kan användas i ljusare nyanser för att skapa en känsla av komfort och trygghet.

6. Neutrala färger – Beiget, grått och andra neutrala färger kan ge balans och stabilitet till ett rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.