Bilsemestra i Europa – hitta bästa hotellen

Att bilsemestra är något som alltid varit mycket uppskattat och populärt. Genom att välja bilen framför flyget eller tåget har du möjlighet att se och upptäcka så mycket mer. Du kommer bland annat att kunna ta små, spännande vägar bort från motorvägen, eller varför inte stanna till närhelst du önskar för en välbehövlig paus?

Det råder ingen tvekan om att en bilsemester är en upplevelse i sig, men när du befinner dig på resande fot och inte har husbil eller husvagn, behöver du säkerställa att du har en bra och trygg övernattningsplats var du än hamnar. I denna text kommer vi att lista några av Europas absolut mest härliga och lyxiga hotell, för dig som vill skämma bort dig själv lite extra. Kom ihåg att en längre resa inte bara är påfrestande för dig själv, utan även på din bil. Det är viktigt att bilen är i toppskick innan du beger dig ut på vägarna. Är du osäker på om din bil håller måttet kan du låna pengar till en ny bil eller se vilka möjligheter det finns med leasing! Privatleasing har blivit otroligt populärt under de senaste åren och är ett utmärkt sätt för dig att få tillgång till en bil, utan att faktiskt behöva äga den.

Vi tipsar om de bästa hotellen i Europa

Låt oss leka med tanken att du nu har begett dig av (eller att du åtminstone sitter vid köksbordet och planerar din resa). Då vill du troligtvis ha tips på riktigt bra hotell. Nedan får du ta del av en lista från tidskriften Travel + Leisure där de främsta pärlorna har utsetts.

1. J.K. Place Firenze, Florence.

2. La Réserve Paris Hôtel & Spa, Paris.

3. The Lanesborough, London.

4. Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel i Warszawa.

5. Le Meurice, Paris.

6. The Milestone Hotel i London.

7. Waldorf Astoria Amsterdam.

8. Ham Yard Hotel, London.

En fördel med att lista flera hotell i samma stad eller land är att du har möjlighet att upptäcka mer av platsen, innan du ska köra vidare. Just platser som London och Paris är mycket eftertraktade för turister och det är inte ovanligt att vilja stanna mer än en dag. Genom att variera mellan olika hotell får du en ännu roligare och mer varierande resa.