Kontorshotell för ditt arbete

Är du en av dem som jobbar hemifrån på distans? Det kan vara skönt men samtidigt är det lätt gjort att du inte blir så produktiv. Det finns alltid något att plocka med innan du sätter igång. Då är kanske ett kontorshotell i Stockholm det rätta för dig. Här har du alla möjligheter att få lugn och ro samtidigt som du får inspiration.

Allt ingår

På ett modernt kontorshotell i Stockholm finns allt du kan önska dig. Du tar plats bland en massa andra ambitiösa personer vilket ökar din kreativitet. Allting från WIFI till städning ingår förstås. Och precis som hemma hämtar du dig en kopp kaffe när du blir sugen eller en frukt om det passar dig bättre. Dessutom dyker det upp intressanta föreläsningar som du vara intresserad av.

Småföretagare

Är du småföretagare är det kanske särskilt viktigt med ett kontorshotell. Du får en flexibilitet enligt Företagarnas organisation eftersom det finns både större och mindre rum att hyra på ett hotell. På så sätt behöver du inte byta adress när du expanderar.

Inredning

Slutligen behöver du inte tänka på inredning om du väljer ett kontorshotell. Både storlek, IT och inredning är anpassat efter Arbetsmiljöverkets krav. Därför kan du om småföretagare istället ägna dig åt din verksamhet.