Bästa konferenshotellen på Västkusten

Är det du som har ansvar för att boka konferensanläggning till företaget? Då står du inför en mycket stor och viktig uppgift. Att boka konferensrum i samma stad som man redan befinner sig i är sällan svårt, men ska ni på en längre konferens med övernattning och middag krävs det mer planering.

Som tur är finns det mängder med fina konferenshotell och konferensanläggningar i Sverige att välja mellan. Här nedan kommer vi att titta närmare på två anläggningar för konferens på Västkusten i Sverige.

Stenugnsbaden Yacht Club

Stenugnsbaden Yacht Club är det perfekta valet för dig som vill boka en lite lyxigare konferens Västkusten där allt är inkluderat. Stenugnsbaden Yacht Club ligger precis i anslutning till havet och säkerställer en konferens med många spännande och lärorika aktiviteter. På hotellet finns även möjlighet till god mat och dryck, samt RIB-turer, hinderbana eller avslappning i utomhusjacuzzin.

Salt & Sill

Vill ni ha er konferens vid havet är Salt & Sill ett bra val. Salt & Sill erbjuder konferensrum för 2-100 personer och ligger en knapp timme från Göteborg city. Ni väljer själva om ni vill använda konferensrummen för enklare möten över dagen eller om ni vill boka in er på en flerdagarsvistelse. Här finns även god mat och ett stort utbud av roliga aktiviteter som passar de flesta.