Boka konferenspaket på hotell

När det är dags att åka på konferensresa till Stockholm med omnejd finns det en hel del anläggningar och hotell som är bokningsbara. Det kan vara en bra idé att inte boka boende inne i själva huvudstaden med tanke på syftet med resan.

Aronsborgs konferenshotell är den perfekta anläggningen som dessutom har specialiserat sig på att sätta ihop exklusiva konferenspaket där det finns gott om konferensrum till ert förfogande. Anläggningen erbjuder också gott om aktiviteter som är särskilt anpassade för just konferenser som till exempel matlagning med kock, båt på Mälaren, cykling, träning, tipspromenad, underhållning, chokladprovning och mycket mer.

Konferenser är en företeelse som har fått en del kritik på senaste tiden för att lägga mer tid på aktiviteter och fritid än på arbete. Även om de är kostsamma kan konferenser bidra med en hel del vinster för de som deltar om konferensresan sköts på rätt sätt. Att åka iväg till en anläggning med allt under samma tak ger möjlighet till både teambuilding, fokus och avkoppling på samma gång.