Bästa spahotell i Stockholm

Det finns få saker som är lika avslappnande för kropp och själ som ett besök på ett trevligt spahotell i Stockholm. Stockholm är inte bara platsen för dig som älskar nattliv och shopping, utan här finns också mängder med fina span som erbjuder allt från klassiska behandlingar till skönhetsvård i världsklass.

Oavsett om du vill gå på spa över dagen eller om du vill besöka ett spa med övernattning kommer du att hitta ett alternativ som passar dig bra. Här nedan listar vi några alternativ som passar perfekt för en spaweekend Stockholm, där både dryck, mat och sköna behandlingar finns tillgängligt.

3 bra spahotell i Stockholm

Fördelen med att välja ett spahotell med övernattning är att du själv kan välja om du faktiskt vill sova över eller inte. Därför har vi valt att enbart lista spahotell som alternativ och utelämnat traditionella dags-span.

Yasuragi – Yasuragi är Stockholms kanske mest kända spahotell med mängder av olika spapaket att välja mellan. Här kan du njuta av god mat i en japansk miljö och ta del av behandlingar för både kropp och sinne.

Elements Spa, Clarion Hotel – På Clarion Hotel Elements Spa är det alltid gästen som står i fokus. Hotellet är beläget på Södermalm och erbjuder ångbastu, vanlig bastu, inomhuspool, utomhuspool och mycket mer.

Skepparholmen Nacka – Skepparholmen Nacka passar bra för dig som vill komma bort från storstadens stress, men som samtidigt vill befinna dig i närheten av nattliv och nöje. Skepparholmen Nacka är ett spahotell som erbjuder det mesta inom behandlingsväg och som har en funkisstil som många uppskattar.